ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι η εταιρεία μας παρέχει δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδας.

Όλα μας τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στην αποθήκη μας και έτοιμα για αποστολή την επόμενη ημέρα της παραγγελίας του πελάτη.

Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν πανελλαδικά ανεξάρτητα από το βάρος, τον όγκο ή την αξία της παραγγελίας σας.

Στην περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο εξόφλησης της παραγγελίας σας τη μέθοδο της αντικαταβολής επιβαρύνεστε με το κόστος της αντικαταβολής. Εφόσον έχετε επιλέξει να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο διανομέα κατά την παράδοση, η επιπλέον χρέωση είναι 2,5 ευρώ. 

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί από εμάς κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 π.μ.–17:00 μ.μ.

Βάσει του χρονοδιαγράμματος παράδοσης της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών Σπήντεξ Κούριερ, οι παραδόσεις υλοποιούνται ως εξής.

  • Στην Αττική εντός 1 – 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  • Στις πρωτεύουσες νομών εντός 2 – 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που πραγματοποιήσατε την ηλεκτρονική σας παραγγελία.
  • Στις λοιπές περιοχές εντός 2 – 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελία σας.

Εξαίρεση αποτελούν κάποιες περιοχές οι οποίες χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών Σπήντεξ Κούριερ. Στις συγκεκριμένες αυτές περιοχές η παράδοση ενδέχεται να πραγματοποιηθεί εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελία σας.

Από τη στιγμή που θα ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ενημερώνεστε άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την εξέλιξή της.

Κατά την ολοκλήρωση και αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε νέο ενημερωτικό email με τα στοιχεία αποστολής της καθώς και αριθμό voucher μέσω του οποίου μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανιχνεύσετε το δέμα σας.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που δεν άπτονται στον έλεγχό της.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα δωρεάν μεταφορικά, τους τρόπους αποστολής καθώς και τις επιστροφής προϊόντων μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους χρήσης της εταιρείας μας.

δωρεάν-μεταφορικά

Address:
Konstantinoupoleos Ave 78-80, Peristeri Athens
Phone:
210 2382064
Email:
info@niyamas.gr