Η γιόγκα είναι ένα φως που, αν ανάψει, δεν σβήνει ποτέ.
Όσο καλύτερη γίνεται η εξάσκηση, τόσο μεγαλύτερη είναι η φλόγα.
Β.Κ.S. Iyengar

 

 

Η εταιρεία Niyamas Yoga δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει υψηλής ποιότητας αθλητικό εξοπλισμό για κάθε ασκούμενο γιόγκα και πιλάτες.

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που αγαπάτε τη γιόγκα τόσο ως άθληση, όσο και ως φιλοσοφία ζωής.

Από την έναρξη της λειτουργίας μας, συνεχής επιδίωξη μας είναι να σας παρέχουμε ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε για εσάς την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής και ποιότητας.

Όλα μας τα προϊόντα είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς. Η εταιρεία Niyamas Yoga δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια των καταναλωτών. 

Κατανοώντας τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ασκούμενου, δημιουργήσαμε τα αντιολισθητικά στρώματα (antislip yoga mat) Niyamas Mat, στρώματα εξαιρετικής αντοχής και ποιότητας.

Τα Niyamas Yoga Mat έχουν όλα όσα μπορείτε να ζητήσετε από ένα στρώμα γιόγκα. Παρέχουν βέλτιστο κράτημα, είναι ανθεκτικά και φιλικά προς εσάς αλλά και ως προς το περιβάλλον!

Αγαπητοί μας Yogi μην ξεχνάτε πως ισχύουν ειδικές τιμές για χονδρική πώληση που αφορούν στούντιο γιόγκα και επαγγελματικούς χώρους.

Όλοι εμείς που αποτελούμε την εταιρεία Niyamas Yoga Mat αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την εξυπηρέτησή σας.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε πως παρέχουμε ειδική έκπτωση 20% σε πιστοποιημένους δασκάλους γιόγκα και πιλάτες για όλα μας τα Υoga Μat και τον υπόλοιπο εξοπλισμό που διαθέτουμε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο της ζήτησης.

Έχοντας την ίδια αγάπη με εσάς για τη γιόγκα και τη φιλοσοφία της, κατανοούμε και σεβόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Ελάτε λοιπόν να γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτό το μαγικό ταξίδι και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό για σας Yoga ή Pilates Mat!

 

 

 

εταιρεία-niyamas-yogaLet’s stay connected!

Follow us on Instagram 

Follow us on Facebook 

 

Namaste!