Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Δωρεάν Γιόγκα & Διαλογισμός από τον ΜΚΟ ΜΑΝΑ

1 Μαΐου - 31 Μαΐου

Δωρεάν
Δωρεάν-Γιόγκα

Δωρεάν Γιόγκα & Διαλογισμός από τον ΜΚΟ ΜΑΝΑ

Συνεχίζεται μέσω skype και viber η παροχή δωρεάν γιόγκα καθώς και εξατομικευμένων υπηρεσιών φροντίδας και υποστήριξης σε γυναίκες με καρκίνο από τον ΜΚΟ «Μάνα».

Με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς στις ευπαθείς ομάδες σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα εξαιτίας της πανδημίας, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ αποφάσισε να συνεχίσει την παροχή δωρεάν εξατομικευμένων υπηρεσιών φροντίδας και υποστήριξης σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, μέσω online εφαρμογών (Skype και viber).

Σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές της χώρας, το προσωπικό του ΜΑΝΑ προχώρησε, από την πρώτη στιγμή, σε άμεση ενημέρωση για τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας απέναντι στον ιό.

Παράλληλα, όμως, με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά και τον ισχυρό δεσμό που έχει χτιστεί 2 και πλέον χρόνια με όλες τις Κυρίες του ΜΑΝΑ, διατήρησε ζωντανή την επικοινωνία μαζί τους.

Αυτό επιτεύχθηκε με τη χρήση νέων τεχνολογιών και την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών επαγγελματιών, εισάγοντας ένα ειδικό πρόγραμμα παρακολούθησης των συνεδριών, εξ αποστάσεως.

Συγκεκριμένα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
  • Δωρεάν Προγράμματα Σωματικής & Πνευματικής Άσκησης, όπως

Διαλογισμός
Δωρεάν Γιόγκα 
Pilates
Σκάκι

  • Ψυχολογική – Ψυχοκοινωνική Συμβουλευτική και Υποστήριξη
  • Διατροφικές Συμβουλές
  • Υπηρεσίες Φροντίδας Προσώπου και Σώματος
  • Προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης(Μαγειρική)
  • Συνεδρίες Ενεργειακής Θεραπείας
  • Συνεδρίες Θεατρικού Παιχνιδιού/Ψυχοδράματος

Κατά τη διάρκεια των χρόνων λειτουργίας, στον ειδικά διαμορφωμένο και φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Σπίτι του ΜΑΝΑ,  211 γυναίκες όλων των ηλικιών,έχουν περάσει το κατώφλι του λαμβάνοντας περισσότερες από 5.500 ώρες δωρεάν υπηρεσιών, με ένα μέσο όρο 1-2 επισκέψεων την εβδομάδα, από 30 εξειδικευμένους εθελοντές επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων.

Το πρόγραμμα υπηρεσιών περιλαμβάνει και πλήθος δραστηριοτήτων εκτός Σπιτιού. Μεταξύ άλλων επισκέψεις σε μουσεία, εκθέσεις και χώρους πολιτισμού, συμμετοχή σε πλείστες αθλητικές δράσεις (Αυθεντικός Μαραθώνιος κ.α.).

Επίσης διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού (Μεγάλη Συναυλία στο Θέατρο Παλλάς κλπ.)

Με «Το Σπίτι του “ΜΑΝΑ”» μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Tηλεφωνικά, στο 210-7295 546 κατά τις ώρες 10:00-17:00, Δευτέρα έως και Παρασκευή. (Ρηγίλλης 10, ΤΚ 10674, Αθήνα)
  • Ηλεκτρονικά, είτε με email info@manaorg.org είτε συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα του οργανισμού.  

Δείτε επίσης την εκδήλωση Hatha Yoga που διοργανώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κεφι.

Κοινοποιήστε:

Λεπτομέρειες

Αρχή:
1 Μαΐου
Τέλος:
31 Μαΐου
Κόστος:
Δωρεάν
Ετικέτες Εκδήλωση
,
Ιστότοπος:
http://www.manaorg.com/
Κοινοποιήστε:
Διεύθυνση:
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 78-80
Τηλέφωνο:
+30 210 5200900
Email:
info@niyamas.gr