Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

On Line – Karma Yoga: Αγάπη με πράξεις

2 Μαΐου @ 19:00 - 20:30

karma-yoga

ONLINE – Karma Yoga 🐾 💚 Αγάπη με πράξεις 💚 🐾

Στις 02.05 (19:00-20:30), συνδεόμαστε ONLINE και LIVE μέσω της εφαρμογής ZOOM, για να μοιραστούμε μια πρακτική yoga, αποκλειστικά για την ενίσχυση του ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ 1111.
Το Ζωοφιλικό Σωματείο ‘Απόλλων’

δημιουργήθηκε πέρυσι από τον Χάρη Καραγιαννίδη, ο οποίος εδώ και 7 χρόνια βοηθάει αδέποτα σκυλάκια να επιβιώσουν σε αντίξοες συνθήκες. Διαμόρφωσε την γη του, λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη -στις Πέντε Βρύσες και τον Άγιο Βασίλειο, 11 και 20 στρεμμάτων αντίστοιχα- έτσι ώστε να μπορεί να μοιράζει την αγάπη του σε 100άδες ψυχούλες που έχει σώσει από σίγουρο θάνατο. Ταΐζει πάνω από 200 ζωάκια ημερησίως! Φροντίζει να παρέχεται ιατρική περίθαλψη όπου χρειάζεται καθώς και στηρώσεις. Δίνει για υιοθεσίες μόνο όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Πολλοί άνθρωποι στηρίζουν εθελοντικά την προσπάθεια αυτή με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Πολύτιμη φίλη η Κατερίνα Παπαγεωργίου, ήρθε ως εθελόντρια από την πόλη της πριν 1,5 χρόνο, για να βοηθήσει στην καθημερινή φροντίδα και τις ανάγκες του σκυλοχωριού! Πρόσφατα δημιουργήθηκε ένας ακόμα χώρος-καταφύγιο στην Κατερίνη, ενώ στόχος είναι σιγά σιγά να μεγαλώσει αυτή η “αγκαλιά” και σε άλλα μέρη της Ελλάδας!

Περισσότερες πληροφορίες για όλα μπορείτε να διαβάσετε στο 

✅ Για να συμμετέχεις και εσύ σε αυτή την δράση, χρειάζεται να ακολουθήσεις τα παρακάτω απλά αλλά ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ βήματα:
◾️ Δηλώνεις την κράτηση θέσης και το email σου:
📩 olga.kodoni@gmail.com
📫 inbox στην σελίδα
(* Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης εγκαίρως, καθώς ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι 100 άτομα και μόλις συμπληρωθεί δεν θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης της πρακτικής ONLINE Karma Yoga)
◾️ Κάνεις την κατάθεση που επιθυμείς στον Αριθμό Λογαριασμού του Σωματείου Απόλλων:
▶️ Τράπεζα Πειραιώς / GR8601722680005268098475517
▶️ αιτιολογία: Karma Yoga
🙏 Ελάχιστη προτεινόμενη εισφορά: 5 ευρώ 🙏
◾️ Στις 02.05, συνδέεσαι (15 λεπτά νωρίτερα, ώστε να λύσουμε τυχόν τεχνικά προβλήματα αν υπάρξουν) μέσω του ZOOM link που θα σταλεί στο email που έχεις δηλώσει.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
🧘‍♂️ Την πρακτική καθοδηγεί η Όλγα Κοντονή.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
H Όλγα Κοντονή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και εργάζεται ως Creative freelance Designer (Aπόφοιτος της Σχολής ΒΑΚΑΛΟ με Υποτροφία, ειδικότητα: «Οπτική Επικοινωνία-∆ιαφήμιση», 1994-1997 και Bachelor από το Πανεπιστήμιο του DERBY της Αγγλίας.) Παράλληλα ασχολείται με την φωτογραφία, την ζωγραφική και την ποίηση.
Η πρώτη της επαφή με την yoga ήταν τον Απρίλιο του 2013, ενώ τον Μάιο του 2017 παρακολούθησε το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων Yoga του “Ayama Yoga House” / 250 ωρών, με Lead trainer και Δάσκαλο τον Χρήστο Χαρικιόπουλο. Είναι Πιστοποιημένη Δασκάλα Hatha Yoga RYT 200H, Μέλος της Yoga Alliance & του Συλλόγου Yoga Ελλάδας. Διδάσκει Hatha Yoga, Creative Flow Yoga, Restorative Yoga, Yoga Nidra και Mindfulness Meditation. Μοιράζεται personal πρακτικές -one to one & small groups, σχεδιασμένες με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα για τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ασκούμενου, αλλά και Immersion Yoga Workshops. Δημιούργησε και μοιράστηκε το “Strengthening & Healing Yoga Sequence” στο “Φυσικοθεραπευτήριο Ασπασίας Αστερίου”. Από τον Μάρτιο του 2019, συμμετέχει εθελοντικά στο πρόγραμμα Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στον Πειραιά, κάνοντας Restorative Yoga, Yoga Nidra και Mindfulness Meditation στις οικογένειες των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε προγράμματα απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης. Τον Μάιο του 2019 οργάνωσε την “Inner Spring – Karma Yoga” σε συνεργασία με 14 studios και χώρους fitness και wellness, αποκλειστικά για την ενίσχυση του Π.Ε.Ν. (Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας). Στις 23.06.2019 στα πλαίσια της 5ης Διεθνής Ημέρας Γιόγκα, στο Άλσος Ν. Σμύρνης, που οργανώνει ο Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας, παρουσίασε το Immersion Yoga Workshop “UNLOCK THE MUSCLE OF THE SOUL”. Συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον και αγάπη την εκπαίδευσή της και την εμβάθυνση στην επιστήμη και την παράδοση της yoga, παρακολουθώντας συχνά ποικίλα σεμινάρια.
|| Βαδίζω στο μονοπάτι μου, με χαμόγελο και αισιοδοξία, νοιώθοντας ευγνωμοσύνη και παραμένοντας πιστή στην λαχτάρα της καρδιάς! || 
Κοινοποιήστε:

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Μαΐου
Ώρα:
19:00 - 20:30
Ετικέτες Εκδήλωση
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/events/829360537557762
Κοινοποιήστε:
Διεύθυνση:
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 78-80
Τηλέφωνο:
+30 210 5200900
Email:
info@niyamas.gr