Yoga Mat

Niyamas Yoga Mat

Τα Niyamas Yoga Mat κατασκευάζονται σύμφωνα με όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια των καταναλωτών. H αντιολισθητική υφή τους παρέχει ελευθερία στην εκτέλεση δύσκολων κινήσεων, ακόμη και όταν το σώμα είναι υγρό από την εφίδρωση. Όλα μας τα στρώματα είναι εξαιρετικής αντοχής και ποιότητας, πιστοποιημένα, υποαλλεργικά και απαλλαγμένα από βλαβερές ουσίες.

Niyamas Yoga Mat Eco Samatva

Niyamas-Yoga-Mat-Eco-Samatva

Yoga Mat Eco Samatva

Το επαγγελματικό στρώμα γιόγκα Eco Samatva Mat κατασκευάζεται από βιοαποικοδομήσιμο φυσικό καουτσούκ δέντρων και πολυτελείς μικροΐνες suede. 

Luxurious vegan suede επιφάνεια και full design εκτύπωση με οικολογικά μελάνια νερού.

Επαγγελματικό στρώμα με αντιολισθητική επιφάνεια η οποία σας παρέχει εξαιρετικό κράτημα και ασφάλεια.

Διαστάσεις: Μήκος 183cm x Πλάτος 66cm x Πάχος 4mm. 

Βάρος 3kgr.

Niyamas-Yoga-Mat-Eco-Samatva

Niyamas Yoga Mat Eco Samatva

Περιλαμβάνει Ιμάντα Μεταφοράς (Yoga Strap).

Περιλαμβάνει Ζώνη Γιόγκα (Yoga Belt).

Το επαγγελματικό Στρώμα Γιόγκα Niyamas Eco Samatva κατασκευάστηκε με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας από πολυτελείς μικροΐνες vegan suede που συνδέονται με μια βάση από φυσικό καουτσούκ δέντρων. Το λεπτό άνω στρώμα απορροφά τον ιδρώτα και την υγρασία και σας κρατά σταθερούς στις θέσεις σας.

Το Niyamas Yoga Mat Samatva είναι ένα στρώμα με εξαιρετική αντιολισθητικότητα και βέλτιστη αντοχή. Προχωρήστε την πρακτική σας στο επόμενο επίπεδο με ασφάλεια και σταθερότητα, χωρίς να ανησυχείτε για την ολισθηρότητα!

Το Niyamas Samatva παράγεται από 100% φυσικά, ανακυκλώσιμα και μη τοξικά υλικά. Αυτό το εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον στρώμα γιόγκα παρέχει υποστήριξη για την πρακτική σας προστατεύοντας παράλληλα τον πλανήτη.

Ιδανικό για όλους τους τύπους γιόγκα, πιλάτες και κάθε είδους γυμναστική, έχει σχεδιαστεί για να είναι ο απόλυτος σύντροφος άσκησής σας!

Niyamas Yoga Mat Eco Cork Atma

Στρώμα-Γιόγκα-Niyamas-Eco-Cork-Atma

Niyamas Eco Cork Atma

Το Niyamas Eco Mat Atma κατασκευάζεται από βιοαποικοδομήσιμο φυσικό καουτσούκ δέντρων, ένα υλικό πλήρως ανακυκλώσιμο και ασφαλές για το σώμα σας.

Επαγγελματικό στρώμα με αντιολισθητική και αντιβακτηριακή φυσική επιφάνεια η οποία σας παρέχει εξαιρετικό κράτημα και ασφάλεια.

Διαστάσεις: Μήκος 183cm x Πλάτος 66cm x Πάχος 4mm.

Βάρος: 2,5 kgr.

Περιλαμβάνει ιμάντα μεταφοράς (Yoga Strap).

Το επαγγελματικό Στρώμα Γιόγκα Niyamas Eco Cork Atma είναι αντιβακτηριακό, βιοδιασπώμενο και απαλλαγμένο από επιβλαβείς και συνθετικές ουσίες.

CORK-YOGAMAT-NIYAMAS

Niyamas Cork Yoga Mat Atma

H αντιολισθητική υφή του παρέχει ελευθερία στην εκτέλεση των κινήσεων, ακόμη και όταν το σώμα είναι υγρό από την εφίδρωση. Το Yoga Mat Niyamas Cork Atma πληροί τα υψηλότερα πρότυπα για προχωρημένη πρακτική γιόγκα καθώς σας παρέχει εξαιρετικό κράτημα και ασφάλεια.

Το Niyamas Cork Atma είναι φτιαγμένο από τον φλοιό φελλόδεντρου, μια απολύτως φυσική πρώτη ύλη. Το φελλόδεντρο (Cork Oak tree) είναι αειθαλής δρυς αργής ανάπτυξης, το μοναδικό δέντρο του οποίου ο φλοιός αναγεννάτε αφού συλλεχθεί. Η συγκομιδή του φελλού είναι μια ελεγχόμενη διαδικασία και δεν απαιτεί το κόψιμο των δέντρων που παράγουν φελλό – αντίθετα, είναι μια διαδικασία που συμβάλλει στην αναγέννησή τους. Η βιομηχανία φελλού είναι αυτή που καθιστά τη συνέχεια του δάσους από φελλό βιώσιμη, συμβάλλοντας στη διατήρηση των δασών και των πληθυσμών που εξαρτώνται από αυτά. Κανένα τοξικό χημικό δεν υπεισέρχεται στην διαδικασία παραγωγής του προϊόντος, ενώ είναι 100% φυσικό, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για κάθε yogi με οικολογική συνείδηση. 

Niyamas Mat Pro Ananda

ANANDA YOGAΜΑΤ NIYAMAS

Niyamas Yoga Mat Pro Ananda

Το στρώμα γιόγκα Niyamas Pro Ananda είναι εξαιρετικό για την πρακτική σας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Επαγγελματικό στρώμα με αντιολισθητική επιφάνεια η οποία βελτιώνεται με τη χρήση.

Κατασκευάζεται στη Γερμανία με υψηλής ποιότητας υλικά και προσφέρεται με εγγύηση 1 έτους.

Διαστάσεις: Μήκος 185cm x Πλάτος 65cm x Πάχος 5.5mm.

Yoga Mat Ananda Purple

Yoga Mat Ananda

Βάρος: 2,7 kgr.

Περιλαμβάνει ιμάντα μεταφοράς (Yoga Strap).

Επαγγελματικό στρώμα που προσφέρει εξαιρετική άνεση και στήριξη λόγω του πάχους και της πυκνότητας του. Κατασκευασμένο με έμφαση στην πολυλειτουργική χρήση, η μία του πλευρά έχει σχεδιαστεί για ανθεκτικότητα και η άλλη πλευρά με πρόσθετη υφή προκειμένου να σας παρέχει τη μέγιστη σταθερότητα.

Το Yoga Mat Ananda είναι εξαιρετικά στιβαρό και σας εξασφαλίζει ισορροπία ακόμη και στις πιο δύσκολες asanes.

Παράγεται στη Γερμανία και παρέχεται με Πιστοποίηση Oeko-Tex STANDARD 100. Παρέχει εγγύηση υψηλής ποιότητας και υλικά φιλικά προς το δέρμα προκειμένου να νιώσετε απόλυτα ασφαλείς για την επιλογή σας.

Niyamas Mat Pro Deva

niyamas-mat-deva

Niyamas Yoga Mat Deva

Το επαγγελματικό στρώμα γιόγκα Deva mat με βάρος 2,6kgr και διαστάσεις 173Χ61Χ0.6cm, είναι ιδανικό για πιο έντονη πρακτική όπως Ashtanga, Power Yoga ή Vinyasa Flow.

Το Deva κατασκευάζεται από Eco Pvc και είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο από διεθνείς οργανισμούς για την απουσία επιβλαβών συστατικών.

Προσφέρεται με εγγύηση 1 έτους και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό για την πρακτική σας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Το επαγγελματικό στρώμα Deva είναι ιδανικό για δασκάλους γιόγκα και ασκούμενους που είναι αρκετά εξοικειωμένοι με την πρακτική τους.

Η αντιολισθητική του επιφάνεια, η οποία βελτιώνεται με τη χρήση, είναι σχεδιασμένη να αντιστέκεται στην τριβή και να απορροφά τους κραδασμούς, παρέχοντας εξαιρετικό κράτημα και ασφάλεια.

 

Niyamas Mat Intra & Maya

maya-intra-mat

Intra & Maya Niyamas Mat

Τα Niyamas Intra & Maya Mat είναι κατασκευασμένα από υλικό υποαλλεργικό και ανακυκλώσιμο και συνιστώνται για πιο ήπια πρακτική όπως Hatha ή Kundalini yoga. Ιδανικά επίσης για Prenatal ή Kids Yoga καθώς είναι μη τοξικά, Pvc-free, Chlorides-free, χωρίς πετροχημικά και άλλου είδους επιβλαβή συστατικά.

Είναι φωτοδιασπώμενα και δεν χρησιμοποιούνται τοξικά χημικά στην παραγωγή τους, για αυτό σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε την άμεση έκθεση τους στο ηλιακό φως.

Ιδιαίτερα ελαφριά για να τα μεταφέρετε παντού (950gr), ιδανικά για πρακτική στο σπίτι ή στο studio.

Η ειδική στρώση που διαθέτουν τους χαρίζει μια εύκαμπτη και απαλή υφή, ενώ κρατάει μακριά την υγρασία που μπορεί να εισχωρήσει στο στρώμα. Το κάθε mat είναι Double Layer και μπορεί να αναποδογυριστεί για εναλλαγή χρώματος και διάθεσης, προσθέτοντας έτσι μια ανανέωση στην πρακτική σας.

Niyamas Eco Mats

Η eco προδιαγραφή των Niyamas Yoga Mat εκμηδενίζει την τοξική μυρωδιά ενός συμβατικού στρώματος, ώστε να μπορέσετε από την αρχή να νιώσετε ασφαλείς ότι επιλέξατε ένα στρώμα απαλλαγμένο από βλαβερές ουσίες. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμα σύμφωνα με τον οικολογικό σχεδιασμό προϊόντων που ακολουθεί η εταιρεία μας, ο οποίος λαμβάνει υπόψη τόσο την παραγωγή αποβλήτων όσο και την παρουσία επικίνδυνων ουσιών στα απόβλητα

yoga matΤα Niyamas Mat είναι μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον καθώς είναι είναι 6P και 16P Free. Το 6P αναφέρεται σε έναν τύπο τοξικής ουσίας που ονομάζεται Φθαλικά (μια ομάδα χημικών που χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν την ευκαμψία του πλαστικού). Αυτές οι χημικές ουσίες είναι επικίνδυνες για την υγεία μας και δυστυχώς πολλά yoga mat συνεχίζουν να τις περιέχουν. Στην πραγματικότητα υπάρχουν 16 φθαλικές ενώσεις – καμία από τις οποίες δεν περιλαμβάνεται στα Niyamas Yoga Mat.

Τα Niyamas Yoga Mat έχουν όλα όσα μπορείτε να ζητήσετε από ένα στρώμα γιόγκα. Παρέχουν βέλτιστο κράτημα, είναι ανθεκτικά και φιλικά προς εσάς αλλά και ως προς το περιβάλλον!

 

 

Περιηγηθείτε στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα και διαβάστε κάποια Σχόλια Πελατών μας.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να ανακυκλώσετε το παλιό σας στρώμα γιόγκα «Ανακυκλώστε το παλιό σας στρώμα γιόγκα- Donate your yoga mat» 

Namaste!

 

Κοινοποιήστε:
Address:
Konstantinoupoleos Ave 78-80, Peristeri Athens
Phone:
210 7000 624
Email:
info@niyamas.gr