Yoga Mat
Niyamas Yoga Mat

Τα Niyamas Yoga Mat κατασκευάζονται σύμφωνα με όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια των καταναλωτών. H αντιολισθητική υφή τους παρέχει ελευθερία στην εκτέλεση δύσκολων κινήσεων, ακόμη και όταν το σώμα είναι υγρό από την εφίδρωση.

Διατίθενται σε διαστάσεις 173Χ61Χ0,6cm, κατάλληλο μέγεθος για γυναίκες (yogini) και άντρες (yogi) ασκούμενους.

Τα 6mm εξασφαλίζουν πρόσθετη προστασία των αρθρώσεων και παρέχουν βέλτιστη απορρόφηση των κραδασμών. Είναι ένα ιδανικό πάχος στρώματος για όσους αναζητούν περισσότερη άνεση στην πρακτική τους.

Όλα μας τα στρώματα είναι εξαιρετικής αντοχής και ποιότητας και διατίθενται με ιμάντα μεταφοράς και τσάντα αποθήκευσης.

Niyamas Yoga Mat Deva
niyamas-mat-deva

Niyamas Yoga Mat Deva

Το επαγγελματικό στρώμα γιόγκα Deva mat με βάρος 2,6kgr και διαστάσεις 173Χ61Χ0,6cm, είναι ιδανικό για πιο έντονη πρακτική όπως Ashtanga, Power Yoga ή Vinyasa Flow.

Το Deva κατασκευάζεται από Eco Pvc και είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο από διεθνείς οργανισμούς για την απουσία επιβλαβών συστατικών.

Προσφέρεται με εγγύηση 1 έτους και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό για την πρακτική σας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Το επαγγελματικό στρώμα Deva είναι ιδανικό για δασκάλους γιόγκα και ασκούμενους που είναι αρκετά εξοικειωμένοι με την πρακτική τους.

Η αντιολισθητική του επιφάνεια, η οποία βελτιώνεται με τη χρήση, είναι σχεδιασμένη να αντιστέκεται στην τριβή και να απορροφά τους κραδασμούς, παρέχοντας εξαιρετικό κράτημα και ασφάλεια.

Niyamas Yoga Mat Intra & Maya
maya-intra-mat

Intra & Maya Niyamas Mat

Τα Niyamas Intra & Maya Mat είναι κατασκευασμένα από υλικό υποαλεργικό και ανακυκλώσιμο και συνιστώνται για πιο ήπια πρακτική όπως Hatha ή Kundalini yoga. Ιδανικά επίσης για Prenatal ή Kids Yoga καθώς είναι μη τοξικά, Pvc-free, Chlorides-free, χωρίς πετροχημικά και άλλου είδους επιβλαβή συστατικά.

Είναι φωτοδιασπώμενα και δεν χρησιμοποιούνται τοξικά χημικά στην παραγωγή τους, για αυτό σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε την άμεση έκθεση τους στο ηλιακό φως.

Ιδιαίτερα ελαφριά για να τα μεταφέρετε παντού (950gr), ιδανικά για πρακτική στο σπίτι ή στο studio.

Η ειδική στρώση που διαθέτουν τους χαρίζει μια εύκαμπτη και απαλή υφή, ενώ κρατάει μακριά την υγρασία που μπορεί να εισχωρήσει στο στρώμα. Το κάθε mat είναι Double Layer και μπορεί να αναποδογυριστεί για εναλλαγή χρώματος και διάθεσης, προσθέτοντας έτσι μια ανανέωση στην πρακτική σας.

 

Niyamas Eco Mat

Η eco προδιαγραφή τους εκμηδενίζει την τοξική μυρωδιά ενός συμβατικού στρώματος, ώστε να μπορέσετε από την αρχή να νιώσετε ασφαλείς ότι επιλέξατε ένα στρώμα απαλλαγμένο από βλαβερές ουσίες. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμα σύμφωνα με τον οικολογικό σχεδιασμό προϊόντων που ακολουθεί η εταιρεία μας, ο οποίος λαμβάνει υπόψη τόσο την παραγωγή αποβλήτων όσο και την παρουσία επικίνδυνων ουσιών στα απόβλητα

Τα Niyamas Mat είναι μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον καθώς είναι είναι 6P και 16P Free. Το 6P αναφέρεται σε έναν τύπο τοξικής ουσίας που ονομάζεται Φθαλικά (μια ομάδα χημικών που χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν την ευκαμψία του πλαστικού). Αυτές οι χημικές ουσίες είναι επικίνδυνες για την υγεία μας και δυστυχώς πολλά yoga mat συνεχίζουν να τις περιέχουν. Στην πραγματικότητα υπάρχουν 16 φθαλικές ενώσεις – καμία από τις οποίες δεν περιλαμβάνεται στα Niyamas Yoga Mat.

Tα στρώματα Γιόγκα Niyamas είναι ανθεκτικά και εύκολα στη φροντίδα τους, καθώς πλένονται ακόμα και στο πλυντήριο. Για καλύτερη προστασία πλύντε το στρώμα σας σε χαμηλή θερμοκρασία (max. 40°C), ιδανικά χωρίς στύψιμο. Στη συνέχεια αφήστε το να στεγνώσει σε φυσικό φως.

Μετά από κάθε πρακτική σκουπίστε με ένα υγρό πανί ή ψεκάστε με ένα ήπιο απολυμαντικό.

Tο στρώμα σας είναι πλέον διαθέσιμο για την επόμενη πρακτική σας!

Τα Niyamas Yoga Mat έχουν όλα όσα μπορείτε να ζητήσετε από ένα στρώμα γιόγκα. Παρέχουν βέλτιστο κράτημα, είναι ανθεκτικά και φιλικά προς εσάς αλλά και ως προς το περιβάλλον!

Περιηγηθείτε στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα και διαβάστε κάποια Σχόλια Πελατών μας.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να ανακυκλώσετε το παλιό σας στρώμα γιόγκα «Ανακυκλώστε το παλιό σας στρώμα γιόγκα- Donate your yoga mat» 

Namaste!

niyamas-mat

Κοινοποιήστε:

Πρόσθεσε σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διεύθυνση:
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 78-80
Τηλέφωνο:
+30 210 5200900
Email:
info@niyamas.gr